Karácsonyi SMS- ek

Karácsonyi SMS- ek, rövid, vicces és nagyon szép karácsonyi üdvözletek

 

 

Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok! Miközben bejglit zabálok, sokat gondolok rátok! Boldog karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Ezen a napon, Jézuskának születésnapja vagyon, ezen alkalomból egy rakás ajándék nyomjon agyon! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

 

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek, figyeljetek reá, mert a nevünkben Boldog, Békés Karácsonyt kíván!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Távolság már nincsen, új idők járnak, huncut kis angyalkák SMS-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, Boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

Karácsony

Én ma már nem teszek-veszek. Egész nap csak sokat eszek. Jézuskával piálok. Boldog Karácsonyt kívánok!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok, és Boldog Karácsonyt kívánok!

Karácsony

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Kései szán fut, röppen a porhó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget a csengő itt a Karácsony! Boldog ünnepeket!

Karácsony

 

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos álmok suhannak a széllel. Mindenki házába boldogság költözik, szívünk az örömmel csurig megtelik! Boldog Karácsonyt!

Karácsonyi SMS- ek

Karácsonyi SMS- ek

Csillagszóró szórja fényét, áraszt áldást, csendes békét. Angyalka száll házad felett, átad most egy üzenetet: BOLDOG KARÁCSONYT!

Karácsony

Nincs édesebb e világon, mint a fehér karácsony! Meleg otthon, rakott asztal, mosolyog rá mennybéli angyal. Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos neked, ajtód elé fehér bársonyt, így kívánok néked szép, s boldog Karácsonyt!

Karácsony

Kívánd, hogy mit ma gondoltál, igaz legyen holnap: a szeretet forrása nem csak évi két nap. Én pedig kívánom, hogy legyen boldog, békés az ünneped!

Karácsony

 

Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon Rád, de visszajött és azt mondta, hogy nem tud, mert az angyaloknak nem kell vigyázniuk egymásra! Boldog ünnepeket!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

 

 

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog napod és utána jó éved!

Karácsony

A bejglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-em végre! Közben gondolj csupa szépre, ragyogjon Rád is a szeretet fénye!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A képeslap ósdi, új idők járnak, az üzenetek manapság az éterben szállnak: így kívánok én is boldog ünnepeket, sok boldogságot, erőt, szeretetet!

Karácsony

Az angyalok ma táncra kelnek, csengőn-bongón énekelnek, szeretet tölti be az utcát, teret, kellemes, boldog ünnepeket!

Karácsony

Karácsonykor a világ díszbe öltözik, a szívekbe szeretet költözik, legyen a te szíved is boldog és teli, míg a világ a karácsonyt ünnepeli!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Kívánom, hogy ne csak a mai nap, de a szíved minden nap karácsonyi szeretetben égjen, a boldogság állandó fénye költözzön életedbe, és az ünnepek elmúltával is úgy ragyogj, mint szenteste a karácsonyfa előtt!

Karácsony

A telefonod már tele lehet, “kellemes, boldog ünnepeket”, én se kívánok egyebet: szívedet lengje be szeretet!

Karácsony

Kívánok neked sok békességet, mosolyogjanak rád, szeressenek téged, kapjál ölelést, és ajándékot sokat, üdvözlöm az egész családotokat!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Piros alma, mogyoró, a karácsony csudajó, tele a fa ajándékkal, apa beszél a szomszéddal – de most az egyszer nem vitáznak, ölelkeznek, kezet ráznak. A szívünk ma mindenkinek nyitva: a karácsony ezért olyan ritka.

Karácsony

 

Hull a tüske a fáról, házba hoztuk tanyáról, karácsonyra csupasz a fa, a karácsony csuda kafa! A lényeg úgyis a szeretet, csak ki viszi el a szemetet?!

Karácsony

Nem hiszek a jézuskában, sem a mikulásban, ha ajándékot akarsz adni, dugd el jól, ne lássam! A fa alatt majd kibontom, mosolyogva, szépen: hogyne, tetszik! (csak alig várom, hogy csendben elcseréljem…)

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Örömünnep van ma minden apró házban, SMS-ed én is tárt karokkal vártam, ó, de sajna nem jött! …de van megoldásom: Én írok helyetted: legyen boldogságom!

Karácsony

Bumm, reccs, mi ez a zaj? Asszem’ megjött a mennyből-angyal! A szobában keringett, verdesett a szárnya, csendben leszállott a karácsonyfára. A fa persze idén sem bírta el, a családom romokban ünnepel…

Karácsony

Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

 

 

Irigykedve néz a Húsvéti Nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog ünneped és utána jó éved!

Karácsony

Ki szeret, s kit szeretnek, az szegény nem lehet. Szeretteidre gondolj, s töltsd boldogan az igaz ünnepet! BOLDOG KARÁCSONYT!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Jeles ünnep, szép zöld fenyő, csengő csilingel a fákon,legyen békés-boldog ünnepetek, szívemből kívánom!

Karácsony

Karácsonyi fénybe öltöznek s ragyognak a fák, felmelegedsz s szívedet az öröm járja át. Karácsonyi fénybe öltözik s megnyugszik a szív, valóra válnak s elvarázsolnak legszebb álmaid! BOLDOG KARÁCSONYT

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Karácsonyfa minden ága csillog-villog. Csupa drága szép mennyei üzenet: kis Jézuska született! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Királyok Bölcsessége, Angyalok Tisztasága, Pásztorok Egyszerűsége ragyogja be Karácsonyod.

Karácsony

Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácsban, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen Karácsony!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Szálljatok le Betlehemi Angyalok; zörgessetek meg ma minden ablakot. Házikóba s palotába örömöt vigyetek; Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepet!

Karácsony

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Kellemes, Békés Karácsonyt kívánok Neked!

Karácsony

Lehalkul a város zaja karácsony estére. Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye. Megszületett a szeretet e napon, hogy az embereknek hitet, reményt adjon.

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak, öröm a vendége minden igaz háznak. Eltörpül ilyenkor a lárma az árnyék, megszépül a szívben minden igaz szándék.

Karácsony

 

Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem: Gondolj ma azokra, kik kedvesek neked! Eszembe jutottál Te és a családod, s ezúton kívánok sok BOLDOG KARÁCSONYT!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafénynél énekelnek. Mosolyogva mondják Neked: Békés, Boldog Ünnepeket!

Karácsony

Ha felnézel az égre, rágondolsz a télre, a szent Karácsony este boldogságot tesz le.

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Karácsonykor az angyalok leszállnak az égbe, békességet hoznak az emberek szívébe. Hozzanak neked is Áldott Ünnepeket! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Angyalszárnyon pihe lebben, Kiscsengő szól, szellő röppen. Kívánok sok szeretetet, Boldog, békés, szép ünnepet!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Eljött hát a Szenteste, díszítik a fákat, békesség lengi be az egész házat! Hozzon a Jézuska sok-sokajándékot, járja át boldogság az egész családot!

Karácsony

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon örömökben teljen a Karácsony!

Karácsony

Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli, a sok jó falat; itt a Karácsony a kertek alatt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot! Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos neked! Ajtód elé fehér bársonyt: Békés Boldog Szép Karácsonyt!

Karácsony

Kései szán fut, csillog a hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő, ITT A KARÁCSONY!

Karácsony

Kívánd, hogy mindaz, amit ma éjjel gondoltál, ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet. Én pedig Békés Karácsonyt kívánok neked!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint s kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át üzenetem: Kellemes Ünnepeket!

Karácsony

Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépted kísérje a szeretet. Szívedben béke, lelkedben nyugalom: légy boldog ezen a Karácsonyon!

Karácsony

Karácsonykor az angyalok a földre szállnak. Térjenek be hozzád, és maradjanak nálad. Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet. BOLDOG KARÁCSONYT!

Karácsony

Kiskarácsony, nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon. Hozzon nektek minden jót, nem csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szívből jövő melegséget!

Karácsony

Karácsonyfa ontja fényét, szeretetet hoz és békét! Angyalka száll a házak felett, elhozta az üzenetet: Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Jégvirág költözzön minden ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!

Karácsony

Bár az idő soha meg nem áll, és a világ folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen-időkig megmarad a béke, az öröm és szeretet örök ígéretének!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Ahogy gyermekszív nagyon várja, mikor lebben angyal szárnya, úgy kívánok én is Nektek Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Karácsony

Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra. Kerülje a bánat örökre el a házad, Érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat!

Karácsony

Hópihe- szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A mai nap szebb mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet!

Karácsony

Bár az idő soha meg nemáll, és folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen időkig megmarad a béke, az öröm és a szeretet örök ígéretének. Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Hozzon az ég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet, így kívánok békés karácsonyi ünnepeket!

Karácsony

Csillagfényes álmaid váljanak valóra,legyen ünnep lelkednek minden nap és óra. Kerülje a bánat örökre el házad, érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat!

Karácsony

Erdő szélén ezüstfenyő,
aranyággal büszkélkedő.
Őz és nyuszi körbeállja,
tekintetük megcsodálja.
Gondold, hogy ott állok,
és boldog karácsonyt kívánok!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot!
Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos neked!
Ajtód elé fehér bársonyt:
Békés, boldog, szép karácsonyt!

Karácsony

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét!
Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet:
Kellemes, békés karácsonyt kívánok neked!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Mikor kigyúlnak a fények,
pajkos tündérek zenélnek.
Huncut mosollyal egy Rád kacsint,
kicsi kendőből csillámot hint.
Így adja át üzenetem: kellemes ünnepeket!

Karácsony

Leszállt egy angyal, s azt súgta nékem:
Gondolj ma azokra, kik szívedben élnek.
Eszembe jutottál Te és a családod:
Szívemből kívánok szép, boldog karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Küldök egy lángocskát szívem melegéből,
elviszi egy angyal, ki eljön az égből.
Füledbe súgja, mit szívemből kívánok:
Szép, boldog karácsonyt!

Karácsony

A távoli hegytetőn csillag táncol a havon,
szobákba gyertya sejlik sötét alkonyon,
a kályhában parázs, mintha álom lenne,
karácsonyfát körülállják békességben, csendben!
Boldog karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Jégvirág ragyogjon mindegyik ablakban,
gőzölgő kalácsból jusson az asztalra,
legyen sok ajándék, szívből kívánom.
És, hogy örömökben gazdagon
teljen a karácsony!

Karácsony

Karácsony éjjelén ezer csillag ragyog.
Boldogság tölt el aprót és nagyot.
Angyalkák hada száll alá lassan,
kellemes karácsonyt – suttogják halkan!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Én ma már nem teszek-veszek
Egész nap csak sokat eszek
Jézuskával piálok
Boldog karácsonyt kívánok!

Karácsony

„Jeles ünnep, szép zöld fenyő,
csengő csilingel a fákon,-
legyen békés, boldog ünnepetek,
szívemből kívánom!”

Karácsony

Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Távolság már nincsen, új idők járnak,
Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak.
Szeretetet visznek, sok szép üzenetet,
Boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

Karácsony

 

„Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!”

Karácsony

A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

„Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked. Békés, Boldog Szép Karácsonyt!”

Karácsony

„Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon Rád,
de visszajött és azt mondta, hogy nem tud,
mert az angyaloknak nem kell vigyázniuk egymásra!
Boldog ünnepet!”

Karácsony

Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon.
Kezünkben a csengettyű, szép a világ,- gyönyörű!
Áldott ünnepet!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

Karácsony

„Angyalok az égből szálljanak le hozzád, boldogság és béke fátylát házadra borítsák! Békés Boldog Ünnepet!”

Karácsony

 

Csendbe csengő, halkan tovahangzó
és dagad a mélyből új harangszó,
hozzon néked örömet és békét!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

Karácsony

Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek: Boldog Békés Ünnepeket!

Karácsony

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!

Karácsony

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Kései szán fut, csillog a hó. Jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Ünnepeket.

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

…ölelésből és mézből sohasem elég- gondolkozott micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Kívánd, hogy amott ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet.Én pedig békés karácsonyt kívánok Neked!

Karácsony

„Kiskarácsony, nagy karácsony, angyal csókja rátok szálljon. hozzon nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szép jövőt, melegséget. Békés Karácsonyt kívánva neked!”

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szentkarácsony. Békés ünnepeket kívánok!

Karácsony

Kései szán fut, porzik a porhó jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget a csengő itt a Karácsony!t Boldog ünnepeket!

Karácsony

Békességet boldogságot csengőszót és gyertyalángot ajándékot szeretetet s mindent mai fontos neked ajtód elé fehér bársonyt így kívánok én neked szép és boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos koboldok zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint és közben csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

Karácsony

Mikor éjjel két angyal a párnádra száll mindkettő jót akar, mégis mást ajánl, azt súgja az egyik: mindig jó legyél a másik csak rádkacsint, tedd amit szeretnél! Békés boldog ünnepeket az egész családnak!

Karácsony

 

A távoli hegytetőn csillag táncol a havon. A szobában gyertya sejlik sötét alkonyon, a kályhában parázs, mintha álom lenne, karácsonyfát körülállják békességben, csendben. Boldog Karácsonyt!!!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, csendes léptetek kísérje a szeretet, szívetekbe béke,lelketekbe nyugalom, legyetek boldogok ezen a szép Karácsonyon!

Karácsony

„Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem: Gondolj ma azokra, kik szívedbe férnek! eszembe jutottál Te és a Családod, ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!”

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

„Mindenkinek szívét járja át a szeretet ennél többet nem kívánhatok senkinek…Szívetek adjátok oda karácsonyra abból fakad a szeretet!”

Karácsony

Karácsonykor az angyalok mind a földre szállnak, térjenek be hozzád, és maradjanak nálad.

Karácsony

„Ahogy a hópihe száll kitartott kezedre, úgy szálljon füledbe angyalok éneke. Töltse be szivedet sok-sok szeretet, így kívánok Boldog Karácsonyt Neked.”

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

„Megvettük a fenyőt, tízezerbe került,
A családi kassza ezzel le is merült.
Faragtam vagy fél napig, jó nehezen haladt,
Az elsősegély dobozban csak az olló maradt.
De már jó a kedvem, mert forralt bort csinálok,
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!”

Karácsony

„Három napja díszítek, csípje meg a kánya!
Majdnem belefulladtam a csöpögő gyantába!
Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem,
hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem!”

Karácsony

 

„Jeles ünnep, szép zöld fenyő,
csengő csilingel a fákon,-
legyen békés, boldog ünnepetek,
szívemből kívánom!”

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

„Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!”

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Távolság már nincsen, új idők járnak,
Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak.
Szeretetet visznek, sok szép üzenetet,
Boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

Karácsony

„Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!”

Karácsony

A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

„Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked. Békés, Boldog Szép Karácsonyt!”

Karácsony

 

Küldök egy lángocskát szívem melegéből, elviszi egy angyal ki eljön az égből. Füledbe súgja mit szívemből kívánok, de leírom Én is: Szép Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Kiskarácsony, nagykarácsony, angyal csókja rátok szálljon.
Hozzon nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót.
Boldogságot, békességet, szép jövőt, melegséget.
Békés Karácsonyt kívánva neked! 

Karácsony

Mikor együtt vannak a családok, eszünkbe jutnak a barátok!Miközben bejglit zabálunk, sokat gondolunk rátok! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények, a gyermekkori álmok egy percre visszatérni. Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol s a gyertya fénynél még a csillag is táncol. A rohanó világban megkopnak a fények, halványak a hitek és halványak a remények. Nem szeretnék mást csak hinni a szóban, őszintén szeretni és bízni a jóban. Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Csodás ünnep a karácsony,
A földre eget varázsol.
Fenyőágon gyertya lángja,
Csillagot visz kis szobánkba.
Főként nektek azt kívánom:
Boldog Karácsonyt! Angyal veled!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Arany napsugarakkal ragyogjon Rád a nap,
bánat felhői pihenni hagyjanak.
Gyönyörű legyen előtted az élet,
NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

Karácsony

Én vagyok a télapó
úgy berúgtam, mint a ló
van zsákomban minden jó
tangabugyi, melltartó
Ne várjatok, nem megyek,
pornófilmet rendezek!
De azért kívánok
KELLEMES ÜNNEPEKET!

Karácsony

 

Diós bejgli, halászlé
csillagszóróparádé
család, öröm, szeretet
vegyen körül titeket
ilyen békés ünnepet
kívánunk most mi nektek!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Meleg szívvel, szeretettel vegyen körül a családod,
Asztal mellől, teli hassal gondoljanak Rád barátok.
Sok örömet, víg- jó kedvet és mindehhez kívánok,
Jó bort, sültet, édességet, Boldog, Békés, Szép Karácsonyt!

Karácsony

Csillagszóró szórja fényét, kiván melegséget, békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon   egy üzenetet: Kellemes, Békés Karácsonyt kívánok neked!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal az egyik rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Karácsonyt Neked!

Karácsony

Szellemes karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet. Tűlelevű lóherét és Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A hó alatt alszanak a házak,
az egész világ csupa varázslat.
S,mint valami tündérálom,
jön el hozzánk Szent Karácsony!
Meseszép Ünnepeket!!!

Karácsony

 

Távolság már nincsnen,új idől járnak,
Huncut kis angyalkák sms-ben szállnak.
Szeretetet visznek,sok szép üzenetet,
Boldog Karácsonyt így kívánok Neked!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafénynél énekelnek, mosolyogva mondják néked: Békés Boldog Ünnepeket!

Karácsony

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a
szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik!
Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Karácsonykor az angyalok mind a földre szállnak, térjenek be hozzád, és maradjanak nálad. Boldog Karácsonyt!

Karácsony

 

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot,
szeretetet, s mindent, ami fontos Neked. Békés, Boldog Szép Karácsonyt!”

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben
gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen
és emeljen fel az égbe! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Az angyalok a mennyből a földre szállnak, térjenek be a hajlékodba, s maradjanak nálad! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegben. Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Nincs édesebb ünnep széles e világon, mint a havas csillogó Karácsony. Édes terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok BOLDOG KARÁCSONYT!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Karácsony ünnepén, ha mécses fénye boldogsággal tölti el szívedet, béke lesz a családban. Ha a családokban béke van béke lesz az országban. Ha az országokban béke van, béke lesz a Földön is!

Karácsony

Kései szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő, itt a karácsony! Békés, boldog ünnepeket!

Karácsony

Kicsi házban kicsi fa, kicsi fánál kicsi lap. Arra rá van írva neked, kellemes ünnepeket!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Ha betör hozzátok egy dagadt, piros ruhás pacák és belerak Téged egy nagy zsákba, ne ijedj meg – csak én szóltam a télapónak, hogy téged kérlek karácsonyra!

Karácsony

 

Szálljatok le betlehemi angyalok!
Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot,
s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek:
Boldog Békés Ünnepeket!

Karácsony

A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

 

Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli, a sok jó falat; itt a Karácsony a kertek alatt!

Karácsony

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot! Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos neked! Ajtód elé fehér bársonyt: Békés Boldog Szép Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Ki szeret, s kit szeretnek, az szegény nem lehet. Szeretteidre gondolj, s töltsd boldogan az igaz ünnepet! BOLDOG KARÁCSONYT!

Karácsony

Kései szán fut, csillog a hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő, ITT A KARÁCSONY!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Nincs szebb ünnep, szerte-e világon,
mint a havas , csillogó Karácsony!Otthonokban terített asztalok,mosolyognak rájuk mennybéli angyalok!BOLDOG KARÁCSONYT!

Karácsony

Erdő szélén ezüst fenyő, havassággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és boldog karácsonyt kívánok.

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém. :)Boldog Karácsonyt!

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba,
Gőzölgő kalácsból jussun az asztalra!
Legyen sok ajándék szívemből kívánom,
S hogy örömökben teljen a Karácsony!

Karácsony

Három napja díszítek,
Csípje meg a kánya,
Majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába.
Nagyzolni akartam, de
Látom rosszúl tettem,hogy
Luc helyett az idén,
Mamutfenyőt vettem!
Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Ahogy hópihe száll kitartott kezedre,
Úgy szálljon füledbe angyalok éneke!
Melengesse szívedet sok-sok szeretet,
Így kívánok Boldog Ünnepeket!

Karácsony

Békességet, boldogságot, csengőszót
és gyertyalángot, ajándékot szeretetet!
Mindent ami fontos Nektek!
Így kívánunk szép és
Boldog Ünnepeket!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Arany napsugarakkal ragyogjon Rád a nap,
bánat felhői pihenni hagyjanak.
Gyönyörű legyen előtted az élet,
NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!

Karácsony

Meleg szívvel, szeretettel vegyen körül a családod,
Asztal mellől, teli hassal gondoljanak Rád barátok.
Sok örömet, víg- jó kedvet és mindehhez kívánok,
Jó bort, sültet, édességet, Boldog, Békés, Szép Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A távoli hegytetőn csillag táncol a havon.
A szobában gyertya sejlik sötét alkonyon,
a kályhában parázs, mintha álom lenne,
a karácsonyfát körülállják, békességben, csendben.
Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet:
csendes léptetek kísérje a szeretet!
Szívetekbe béke, lelketekbe nyugalom,
legyetek boldogok ezen a szép Karácsonyon!

Karácsony

Időt most is meseszépet, ablakotokba téli képet, ajtótok elé fehér bársonyt… Így kívánok szép Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Irigykedve figyel most a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban a Jézuska az úr. Csilingel a csengő, szikráznak a fények legyen jó karácsonyod s egy jobb éved!

Karácsony

Eljött a nap amire vártunk nem esett hó mégis fáztunk. Itt van a tél itt egy ünnep Mennyországból kis angyalok jönnek, hoznak békét és szeretetet. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Karácsony

Küldök egy lángocskát szívem melegéből, elviszi egy angyal, ki leszállt az égből. Füledbe súgja mit szívből kívánok, de leírom én is: Szép Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A távoli hegytetőn csillag táncol a havon, szobákba gyertya sejlik sötét alkonyon, a kályhában parázs, mintha álom lenne, karácsonyfát körülállják békességbe, csendbe! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

 

Jégvirág ragyogjon mindegyik ablakban, gözölgő kalácsból jusson az asztalra, legyen sok ajándék, szívből kívánom. És hogy örömökben gazdagon teljen a Karácsony!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Karácsony éjjelén ezer csillag ragyog. Boldogság tölt el aprót és nagyot. Angyalkák hada száll alá lassan Kellemes Karácsonyt, suttogják halkan!

Karácsony

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Karácsony

Erdő szélén ezüst fenyő, hamvassággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Karácsonyt Kívánok!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra. Kerülje a bánat örökre a házad, érjen annyi boldogság mit ember csak kívánhat. Boldog Karácsonyt Kívánok!

Karácsony

 

Nincs édesebb ünnep a világon, mint a hamvas, csillogó karácsony. Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok. Áldott Karácsonyt Kívánok!

Karácsony

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot. Ajándékot, szeretetet, s mindent ami fontos neked. Ajtód elé fehér bársonyt Békés Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A békesség angyala suhan át az égen, a reménység csillagát tartva a kezében. A szeretet fényét szórja le rátok, Boldog Békés Karácsonyt Kívánok!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Puha,fehér takaró borítja a tájat, karácsonyi illatok töltik be a házat. Hozzon a Jézuska minden jót és szépet, és Boldog Ünnepeket Kívánunk mi nektek!

Karácsony

Útra kelt az erdő ezer fenyőfája, örömet szerezni szerte a világba. Szeretet és béke, ez legyen családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Mit írhatnék ma neked? Sok szépet és kedveset, küldöm ezt az sms-t, hogy mosolyogj egy keveset. Többet most nem írok csak Boldog Karácsonyt Kívánok!

Karácsony

Csillag fénye, gyertya lángja, mind megannyi üzenet, szeretetben békességben töltsétek az ünnepet! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Szálljatok le betlehemi angyalok, zörgessetek meg ma este minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek, Békés Boldog Ünnepet!

Karácsony

 

Kis szobámban fenyőfa áll, dísztgetem szépen, közben-közben gondolkodom eszembe vagy éppen. Mert fontos a család és a barátok, ezúton is Boldog Karácsonyt Kívánok!!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Angyalok az égből, szálljanak le hozzád, boldogság és béke fátylát házadra borítsák! Békés Boldog Ünnepeket!

Karácsony

Hópihécske száll az égen, kis csengettyű szólal szépen. Az angyalok ma táncra kelnek, gyertyafénnyel énekelnek. Mosolyogva mondják néked, Békés Boldog Ünnepeket!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Jeles ünnep, szép zöld fenyő, csengő csilingel a fákon, legyen Békés Boldog Ünnepetek, szívemből kívánom!

Karácsony

Égből jött angyalok, járnak titkon köztetek. Osztanak békét, csendet és még több szeretetet. Kívánom legyetek boldogok és legyen szép karácsonyotok!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Karácsonykor ragyogjon fel, sok kis gyertya lángja, s vigye el a szeretetet családod otthonába: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Karácsony

Suhanó szán fut, ropog a friss hó, fényvörös úton csillog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget a csengő itt a Karácsony!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Leszállt egy angyalka, s azt súgta nekem gondolj ma azokra akik szívedbe férnek. Eszembe jutottál te és a családod, ezuton kívánok Békés Boldog Karácsonyt.

Karácsony

 

A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe! Kellemes Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon. Kezünkben a csengettyű, szép a világ, gyönyörű! Áldott ünnepet!

Karácsony

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos koboldok zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint és közben csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

Karácsony

Békességet boldogságot csengőszót és gyertyalángot ajándékot szeretetet s mindent mai fontos neked ajtód elé fehér bársonyt így kívánok én neked szép és boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Kései szán fut, csillog a hó. Jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Ünnepeket.

Karácsony

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

 

Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon.
Kezünkben a csengettyű, szép a világ,- gyönyörű!
Áldott ünnepet!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked. Békés, Boldog Szép Karácsonyt!

Karácsony

Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek, figyeljetek reá, mert a nevünkben Boldog, Békés Karácsonyt kíván!

Karácsony

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka száll házatok felett, hogy hozzon egy üzenetet. Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok, Nektek!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Karácsonyt Kívánok!

Karácsony

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!

Karácsony

 

Én ma már nem teszek-veszek.
Egész nap csak sokat eszek.
Jézuskával piálok,
Boldog Karácsonyt kívánok!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Karácsony alkalmából nem kívánok egyebet,
csendes lépted kísérje szeretet, szívedbe béke,
lelkedbe nyugalom, légy boldog ezen a szép napon!
Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Ezt a napot vártad egész éven át,
érezted az élet néha bánt.
Ha eljön az ünnep a könnyeket felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel!
Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet.
Készül a sok finom étek, melegszik a családi fészek.
Kívánok nektek, Szép Karácsonyt, s Boldog Új Évet!

Karácsony

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot.
Ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos Neked,
Ajtód elé fehér bársonyt, Adjon Isten Szép Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel,
bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben!
Mindenki házába boldogság költözik.
Szívünk örömmel megtelik!
Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Szálljatok le betlehemi angyalok!
Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot,
s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek:
Boldog Békés Ünnepeket!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Karácsony este,
nézz a szívedbe
érezni fogod,
hogy béke van benne.
De mindazt mit érzel,
végtelen hittel
akkor is őrizd
ha eljön a reggel!

Karácsony

 

Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba. Meghittség, boldogság, szeretet és béke legyen a családod örökös vendége! Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A mai nap szebb, mint más. A mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet. BOLDOG KARÁCSONYT!

Karácsony

Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Karácsony van, Karácsony, aranydió az ágon. Kezünkben a csengettyű, szép a világ, gyönyörű! Áldott Ünnepet!

Karácsony

Karácsonyi fénybe öltöznek s ragyognak a fák, felmelegedsz s szívedet az öröm járja át. Karácsonyi fénybe öltözik s megnyugszik a szív, valóra válnak s elvarázsolnak legszebb álmaid! BOLDOG KARÁCSONYT!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Sebesen közeleg a karácsony este, vajon a fa alatt ajándék lesz-e? Kívánom, legyen ott minden ami kell, s életed útját siker kísérje el.

Karácsony

Nincs édesebb ünnep e világon, mint a fehér csillogó karácsony! Édes otthonokban terített asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok. Boldog Karácsonyt!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácsban, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen Karácsony!

Karácsony

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint s kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át üzenetem: Kellemes Ünnepeket!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Lehalkul a város zaja karácsony estére. Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye. Megszületett a szeretet e napon, hogy az embereknek hitet, reményt adjon.

Karácsony

Királyok Bölcsessége, Angyalok Tisztasága, Pásztorok Egyszerűsége ragyogja be Karácsonyod.

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

Kívánd, hogy amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap,
s holnapután.Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet .
Én pedig békés karácsonyt kívánok Neked!

Karácsony

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!

Karácsony

Távolság már nincsen, új idők járnak, huncut kis angyalkák SMS-ben szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet, Boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

Karácsony

Karácsonyi SMS- ek

 

Békés,kellemes, beiglivel célbadobós, ajándékra rávetődős, csillagszóróval ijesztgetős, halászlében pancsolós karácsonyt!

Karácsony

Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok! Miközben bejglit zabálok, sokat gondolok rátok! Boldog Karácsonyt!

Karácsonyi SMS- ek

Karácsonyi SMS- ek

Karácsonyi versek

Karácsonyi versek, köszöntők

Karácsonyi idézetek

Karácsonyi mesék, adventi történetek

Karácsonyi SMS- ek, rövid, vicces és nagyon szép karácsonyi üdvözletek

Szilveszteri SMS, újévi jókívánságok

Karácsonyi dalok

Karácsony blog