6 csodás ajándék ötletek ovisoknak karácsonyra

6 csodás ajándék ötletek ovisoknak karácsonyra

Hamarosan itt a karácsony és ovis gyerekeink kívánságlistája több méter hosszú is lehetne, de pénztárcánk lehetőségei végesek. Bár ők kívánságaik nagy részét holnapra már elfelejtik és újak kerülnek a helyükre ezért lehet, hogy a konzervatív ajándékok közül választani kifizetődőbb. Szerencsére ott vannak az ágyneműhuzatok Disney mintával karácsonyra, amelyek amellett, hogy praktikusan, biztosan örömet okoz a gyerekek számra.

Ötletelés: ajándék ötletek ovisoknak

Érdemes már most elkezdeni az ajándék vásárlást, hogy karácsonyra minden meglegyen, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a legdrágább ajándék esetén is előfordulhat, hogy a gyerek a csomagolóanyaggal játszik két napig a drága ajándék meg a sarokban hever.

  1. Puzzle

Ez általában a legjobb ajándék minden korosztálynak adható, szeretik az emberek. A kicsik agyfejlődésére nagyon jó hatással van, különböző témákban készül, ezért jó ha van eldugva egy doboz otthon, bármilyen alkalomra felhasználható.

Ajándék ötletek ovisoknak karácsonyra

Ajándék ötletek ovisoknak karácsonyra

  1. Lego

Időtlen játék, soha nem megy ki a divatból, nem lehet megunni. Bármilyen alkalomra adható, karácsonyra meg főleg, hiszen akkor jobban van ideje a szülőknek is együtt összerakni a gyerekkel.

Természetesen nem minden típus adható ovisoknak, a megfelelő szintet kell megvásárolni, vagy inkább még a nagyobb elemeket, kockákat, tematikus készleteket részesítsük előnyben.

Ajándék ötletek ovisoknak karácsonyra

Ajándék ötletek ovisoknak karácsonyra

  1. Az aktuális, éppen nagyon menő játék

Minden évben van valami agyonreklámozott játék, amit szeretne karácsonyra a gyerekünk. Mi pedig igyekszünk mindent megvásárolni, miközben utáljuk a reklámokat. Ezek a játékok, általában nagyon drágák, hiszen a gyártók tudják, hogy ezekért a szülők karácsony környékén bármennyit megadnak.

  1. Szerepjátékokhoz bármi

Az óvodás kor a szerepjátékokról szól, nagy erőbedobással játszanak. Vásárolhatunk takarító szettet babát, babakonyhát, orvosos játékot, teás készletet bármit amivel egyedül és barátaival is tud játszani.

  1. Mozgásban

A mai gyerekek nagyon keveset mozognak, pedig szeretnek mozogni, de a sok képernyő leköti őket egy helyre.Tévé, számítógép, telefon, tablet mind vonzza a kicsiket. Ezért jó, ha tudunk olyan akár beltéri akár kültéri játékot ajándékozni, hogy fel kelljen a kanapéról az ovis miatta. Mert mozogni jó és sohasem elég.

Természetesen decemberben ésszerű inkább bentre mozgással kapcsolatos játékot választani, hacsak nincs szerencsénk egy szép havas karácsonyhoz, hogy szánkót ajándékozzunk. De a görkorcsolya vagy a hideg időjárás esetén a jégkorcsolya is örömet okoz.

  1. Egyéb hasznos ajándék

Aztán jó ajándék lehet még a megszokott kifestő, a színes ceruzák, filctollak is örömet okozhatnak. Persze gyereke válogatja. Aztán nagyon praktikus, de szép ajándék lehet egy disney-mintás ágyneműgarnitúra is, amit ha van rá lehetőség még az óvodába is magával vihet a gyerkőc. Közvetlenül az iskolai év előtt ajándék lehet az első iskolatáska vagy tolltartó, miután egyébként is igen borsos az áruk, karácsonyi ajándékként választhatunk picit drágábbat is.

Mindent egybevetve csak a szülők pénztárcája határozza meg az ajándékok mennyiségét.