Hogyan válasszunk jó minőségű műfenyőt?

A karácsonyi műfenyők manapság már nem számítanak különlegességnek. A piacon már rengeteg forgalmazónál van karácsonyi műfenyő kínálat. A kiválasztásakor viszont legyen nagyon körültekintő. Nem minden műfenyő az, aminek látszik. Ugyanis a piac kínálatában különféle minőségű fákat talál.

Miről ismerhető fel a minőségi műfenyő?

A kiváló minőségű műfenyők kidolgozottak és valósághű a megjelenésük. A minőségi karácsonyfa ugyanis sűrű és stabil, és nem szabadna a tűleveleket vagy akár egész ágakat hullatnia. Jelenleg a legkiválóbb minőségű műfenyők a valósághű FULL 3D-s fenyők, amelyeket a legmodernebb technológiákkal állítanak elő, hogy a lehető legélethűbben imitálják az élő fenyőt. A tűlevelek és a gallyak ezeken a fenyőkön az élő gallyak PE-öntvényeiből készülnek, így teljesen háromdimenziósak, az élőtől pedig alig lehet megkülönböztetni.

Hogyan válasszunk jó minőségű műfenyőt?

Hogyan válasszunk jó minőségű műfenyőt?

Kiváló minőségű 3D-s és PVC műfenyő

Bár a piac által kínált FULL 3D-s műfenyő a legjobb minőségű, ez nem jelenti azt, hogy a PVC alapanyagból készült fenyő vagy a 3D-s és PVC-gallyak kombinációja nem minőségi.

A hagyományos PVC fenyőket már régóta forgalmazzák, így a piac jelenleg már belőlük is nagyon jó minőségűeket kínál. A hagyományos műfenyők gyártási folyamata szintén fejlődött, és a gyártók is igyekeznek minél jobban mutató műfenyők gyártását kivitelezni. Egy jó minőségű PVC-fenyőtől elvárható, hogy a tűlevelek megtartsák a formájukat, és az első alkalommal ne hajoljanak meg. Természetesen nem lehet összehasonlítani a 3D-s gally minőségét egy PVC-gallyéval, mert egy PVC-gally nem olyan valósághű, mint egy 3D-s, viszont a PVC-fenyő ára kedvezőbb.

Hogyan válasszunk jó minőségű műfenyőt?

Hogyan válasszunk jó minőségű műfenyőt?

És ha minőségi műfenyő az óhaja, de szeretne némi pénzt megspórolni, akkor remek választás a 3D-s műfenyő a hagyományos PVC- és a 3D-s gallyak kombinációjával. A 3D-s gallyak a műfenyő teljes kerületét átfogják és a belsejét hagyományos PVC-gallyak egészítik ki, ezáltal biztosítva a tökéletes sűrűségét. Amikor feldíszíti a fenyőt, a belső PVC-gallyakat senki sem fogja látni, és örömét leli abban, hogy milyen valósághű a műfenyője.

Amikor műfenyő vásárlása mellett dönt, gondoljon arra, hogy nem csak egy karácsonyra, hanem valójában több évtizedre vásárolja meg. Ezért adjon a minőségre!

Hogyan válasszunk jó minőségű műfenyőt?

Hogyan válasszunk jó minőségű műfenyőt?